• Week van het Nachtkastje

  18 - 21 november 2019

  Padualaan 99, Utrecht

 • Vaak liggen onze mooiste ideeën op ons nachtkastje.

  Wachtend op het moment dat we er eindelijk iets mee gaan doen. De Week van het Nachtkastje is dat moment! Eén week, jouw idee, onze werkplaats, onze experts. Tijd om te doen wat jij al jaren wilt doen!

   

  Dit jaar staan wij voor de 8e keer klaar om jou te ondersteunen bij wat jij maar wilt. Meedoen kan als je studeert bij Hogeschool Utrecht, via het aanmeldformulier hieronder.

   

  Deze week wordt aangeboden door Hogeschool Utrecht en Fundamentals Academy.

  Hoe werkt het?

  Maandag 18 november om 09.00u verzamelen we en beginnen we met een kop koffie, de kick-off en het maken van de portretfoto. We helpen je op weg in de werkplaats en koppelen je aan onze coaches voor een intake, waarna je eigenlijk al direct aan de gang kunt. De hele week zijn de coaches in de buurt om je op weg te helpen.

   

  Het enige wat jij moet regelen zijn hét idee, de materialen, 4 volle dagen tijd om te werken en genoeg energie om je project af te ronden. Op donderdag 21 november om 16.00u openen we de expositie met een borrel en moet het werk af zijn.

 • Wat voor ideeën?

  Alle ideeën zijn geschikt, of het nu gaat om een product dat je wilt bouwen, een app die je wilt ontwikkelen, een kledingstuk dat je wilt ontwerpen of een business model dat je wilt uitwerken. Als jij het een tof idee vindt, is het geschikt. Wees vooral niet te bang dat het te gek of te veel is - je kunt echt veel in vier dagen tijd! En mocht het niet af zijn, ben je in ieder geval een stuk verder!

   

  PS: studiepunten geven wij zelf niet, maar we raden zeker aan het op te geven bij je eigen opleiding als vrije studiepunten. Deze week leent zich uitermate goed om je enthousiasme voor je vak kenbaar te maken.

  Wie gaat me begeleiden?

  We hebben een fantastisch team klaar staan. Ontwerpers uit het werkveld, experts van ProtoSpace, en de makers uit de werkplaats van Hogeschool Utrecht staan samen klaar om je verder te helpen. Een professionele fotograaf maakt zowel je portret als de productfoto. Een unieke kans om een project op te pakken!

   

  Voor vragen mag je ook altijd mailen naar team@fundamentalsacademy.nl.

 • Kom naar de expo!

  Donderdag 21 november 2019, vanaf 16u, Padualaan 99