• post covid x service design

  Offering our time to local entrepreneurs of Utrecht in covid times.

 • Gezocht: lokale ondernemers die open staan voor creatieve oplossingen.

  We zoeken ondernemers uit de stad UTRECHT die door covid-19 en de bijbehorende maatregelen in zwaar weer verkeren. Mogelijk kunnen wij wat nieuwe suggesties of ideeën bieden!

   

  We begeleiden van 19 oktober tot en met 1 november een groep internationale masterstudenten in een innovatievraagstuk. We geloven dat werken aan een echt project het meest waardevol is voor studenten. In dit geval zouden we graag de tijd en kennis van deze groep studenten aanbieden aan 3 ondernemers.

   

  In deze 2 weken werken de studenten onder leiding van ontwerpers uit het werkveld aan een vraagstuk (misschien wel die van jou?) om met nieuwe suggesties te komen voor je onderneming, die aansluiten bij je doelgroep. User Centred Design, noemen we dat.

  Wat we vragen:

  Meedoen is gratis. Wel vragen we je beschikbaar te zijn op de kick-off (20 oktober van 10.00-11.00u), tussenpresentatie (23 oktober van 15.00-16.30u) en eindpresentatie (30 oktober 13.30-15.00u). Tot slot is het belangrijk om zo'n 8u tijd te kunnen maken tussendoor om vragen te beantwoorden van de studenten.

  Wat we bieden:

  Een team van 3 a 4 studenten die hun internationale master (European Business) volgen in Utrecht. De voertaal is dus ook Engels. Onder begeleiding zullen ze allereerst onderzoek doen naar de beoogde doelgroep: wat willen die, waar zijn ze mee geholpen? Daarna gaan ze op zoek naar nieuwe ideeën voor jouw onderneming, passend bij de doelgroep. Het zijn vooral idee-richtingen, dus geen uitgewerkte kant-en-klare pakketjes, maar mogelijk wel suggesties waar jij als ondernemer zelf mee aan de slag kunt.

  Hoe bereik je ons?

  Stuur een mail naar team@fundamentalsacademy.nl en we nemen contact op met je.